Γλυφάδα: Το σπίτι, η κάρτα και οι διακοπές – Τα στοιχεία που εξετάζει η αστυνομία

Ο έμπιστος επιστάτης της οικογένειας, που συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια, έγινε τελικά ο δολοφόνος τους - Τα σενάρια των Αρχών για το κίνητρο που όπλισε το χέρι του Αιγύπτιου και προκάλεσε το τριπλό έγκλημα στη Γλυφάδα.

Αναπάντητα ερωτήματα έχει δημιουργήσει το μακελειό που σημειώθηκε στη ναυτιλιακή εταιρεία της Γλυφάδας τη Δευτέρα (12/2) το πρωί.

Τα τελευταία στοιχεία που εξετάζει η αστυνομία περιστρέφονται κυρίως γύρω από το κίνητρο, που έσπρωξε τον 76χρονο Αιγύπτιο να εκτελέσει εν ψυχρώ τρεις ανθρώπους, και τελικά να δώσει τέλος και στη δική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα γεγονότα μέχρι τη στιγμή που έγινε το έγκλημα, δείχνουν πως ο δράστης ήταν στενός συνεργάτης και έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Ο 76χρονος ζούσε με την οικογένεια, πήγαινε διακοπές μαζί της, αλλά συμμετείχε και στα διοικητικά συμβούλια της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα. Το σπίτι του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, του το είχε παραχωρήσει η οικογένεια, κάτι που η εταιρεία αρνείται.

Η εκπομπή Live New αποκάλυψε, ωστόσο, ότι το σπίτι της οδού Τσιτσάνη αρ.16, όχι απλά άνηκε στην οικογένεια Καρνέση, αλλά συγκεκριμένα ήταν στο όνομα του μεγάλου αδερφού, Σπύρου. Μήπως λοιπόν, τότε ο Αιγύπτιος όντως δεν ήταν έμπιστος της οικογένειας, αλλά παρά μόνο του μοναχογιού;

Η ενεργή κάρτα εργασίας μετά την απόλυση

Ακόμη ερωτηματικά έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η απόλυση του Αιγύπτιου έγινε περίπου πριν ένα χρόνο, 31 Μαρτίου του 2023, αλλά η κάρτα εργασίας του παρέμενε ενεργή.

Το στοιχείο, πως η απόλυση του δολοφόνου είχε προηγηθεί πολύ πριν το αιματηρό περιστατικό, δεν το θέτει ως κίνητρο για το φονικό στη Γλυφάδα. Βέβαια, δεν έχει καταστεί ακόμα σαφές, γιατί η κάρτα του μετά το τέλος της εργασίας του διατηρούταν ενεργή. Μήπως τελικά σκόπευαν να τον επαναφέρουν στη δουλειά;

Οι μη σχέσεις, αλλά οι κοινές διακοπές

Την ίδια στιγμή, έχει γίνει γνωστό ότι ο στενός κύκλος της οικογένειας εξηγεί, ότι ο 76χρονος δεν ήταν έμπιστος της, αλλά απλά ένας υπάλληλος.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο δράστης του τριπλού εγκλήματος παραθέριζε για αρκετά καλοκαίρια με τα τρία αδέρφια, τόσο στο εξοχικό της οικογένειας στην Πελοπόννησο, όσο και σε νησί. Έκαναν παρέα όλοι μαζί και διακοπές, αλλά δεν είχαν στενές σχέσεις. Μήπως απλώς τα πράγματα άλλαξαν τροπή και διαταράχθηκαν οι σχέσεις τους μετά από κάποιο γεγονός;

Τα αίτια του φονικού

Το κίνητρο του δολοφόνου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά σίγουρα αυτό που προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι ότι κάτι συνέβη και έφερε τη ρήξη στις σχέσεις των πρωταγωνιστών του δράματος στη Γλυφάδα.

Τέλος, άξιο απορίας είναι και το γεγονός, ότι κανένας από την οικογένεια Καρνέση δεν παρευρέθηκε στο τελευταίο αντίο του καπετάνιου, που πρόταξε τα στήθη του μπροστά στο δράστη, προκειμένου να σώσει τα μέλη της οικογένειας.

Όμως, ενδεχομένως, τα μυστικά της οικογένειας να παραμείνουν καλά κρυμμένα και να μην αποκαλυφούν ποτέ τα αίτια του φονικού στη Γλύφάδα, όπως σημειώσε και ο Σταύρος Μπαλάσκας, στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.