Γάμος ομοφύλων: Αποχή Πολάκη από την ψηφοφορία – Ο λόγος της απουσίας του

Ο Παύλος Πολάκης δεν θα βρίσκεται στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η απάντηση του βουλευτή στην αναφορά Μητσοτάκη.

Δε θα βρίσκεται στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην Κρήτη και το επιβεβαίωσε ο ίδιος ανεβάζοντας φωτογραφίες από το νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας όσον αφορά στην ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, ωστόσο στην Κουμουνδούρου φαίνεται να γνώριζαν την αποχή του Παύλου Πολάκη.

Για αυτό τον λόγο φαίνεται ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής του βουλευτή.

Η τοποθέτηση Πολάκη

Λίγο μετά την επιβεβαίωση της αποχής του από την ψηφοφορία ο Παύλος Πολάκης φρόντισε να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και όσα είπε από το βήμα της Βουλής.

«Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αναφορά Μητσοτάκη

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε με αυτόν τον τρόπο στην τοποθέτηση που είχε κάνει νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός, απαντώντας στην κριτική που του άσκησε ο Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Αγωνίστηκα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές μου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο και θα σεβαστώ απόλυτα την τελική τους στάση. Για να δούμε και από εσάς αν θα απέχει κανείς και αν τελικά το ενδιαφέρον στραφεί σε εσάς και στον κ. Πολάκη και σε διαγραφές. Εμείς δεν απειλούμε με διαγραφές. Είπα ανοιχτά ότι το νομοσχέδιο αυτό δεν μπορεί να περάσει μόνο με την ψήφο της ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.