Χαμογελαστή και ευδιάθετη απαθανάτισε την Μέγκαν Μαρκλ ο φωτογραφικός φακός στη πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του Βασιλιά Καρόλου που πάσχει από καρκίνο αλλά και το ταξίδι αστραπή του Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο.

Η Μέγκαν απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι μέσα στο αυτοκίνητό της, κοντά στο σπίτι της στο Μοντεσίτο στις ΗΠΑ, φορώντας τζόκεϊ καπέλο, μαύρα γυαλιά και πίνοντας τον καφέ της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η συνάντηση του Κάρολου με τον Χάρι κράτησε περίπου 45 λεπτά, με τον Βασιλιά να καθυστερεί τη πτήση του με ελικόπτερο με προορισμό το κτήμα Σάντριγχαμ για να συναντηθούν, δεδομένου ότι ο Πρίγκιπας αποφάσισε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά τις ανακοινώσεις του παλατιού να ταξιδέψει πάνω από 10 ώρες για να δει τον πατέρα του.

«Ο Ουίλιαμ έχει αποκηρύξει τον Χάρι»

Και μπορεί αυτό το ταξίδι να επούλωσε κάποιες από τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ πατέρα και γιου, ωστόσο οι σχέσεις Χάρι-Ουίλιαμ φαίνεται πως έχουν διαρραγεί ανεπανόρθωτα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα δυο αδέρφια δεν συναντήθηκαν καθόλου κατά την διάρκεια του σύντομου ταξιδιού του μικρότερου γιου του Καρόλου. Ακόμα και η κατάσταση της υγείας της Κέιτ σε συνδυασμό με αυτή του Καρόλου δεν ήταν αρκετή για να τους φέρει κοντά.

Η βασιλική ανταποκρίτρια Τζένι Μποντ δήλωσε πως η στάση του Ουίλιαμ έδειξε πως ο διάδοχος του θρόνου «έχει αποκηρύξει τον Χάρι, δεν είναι πλέον μέρος της ζωής του».

Ο Χάρι πρόκειται να ταξιδέψει με τη Μέγκαν στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για μια εκδήλωση για τον εορτασμό ενός έτους μέχρι τους Αγώνες Invictus στο Βανκούβερ.