Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο τράπερ Ricta για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 25χρονος τράπερ ο οποίος μαζί με ένα ακόμα άτομο ξυλοκόπησαν έναν 23χρονο φοιτητή ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική.

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 25χρονος τράπερ Ricta ο οποίος ξυλοκόπησε τον 23χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Τετάρτης (07/02) οδηγήθηκε στο γραφείο της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας όπου και παρέμεινε για περίπου 2,5 ώρες.

Όσα ανέφερε στην κατάθεσή του δεν έπεισαν και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του. Ο 25χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκείνος επανέλαβε πως το θύμα δεν έπεσε στο έδαφος από δικό του χτύπημα.

Αναίτια η επίθεση υποστηρίζει η πλευρά του θύματος

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου που δέχτηκε την επίθεση τόνισε ότι η επίθεση έγινε αναίτια. «Είναι δεδομένο ότι το περιστατικό ξεκίνησε μετά από μια αναφορά των παιδιών σε σχέση με τον κατηγορούμενο, ότι δηλαδή «αυτός είναι γνωστός» και δεν υπήρξε κανένα άλλο σχόλιο», ανέφερε ο κ. Καρκάλης.

Στη συνέχεια είπε: «Ο Παναγιώτης νοσηλεύεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και παραμένει για δέκατη ημέρα διασωληνωμένος. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και όλοι ευχόμαστε να επανέλθει το παιδί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για την βαρύτατη πράξη που έγινε κατά του Παναγιώτη».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου. Ο 23χρονος μαζί με φίλους βρίσκονταν έξω από μαγαζί. Βλέποντας τον τράπερ φέρεται να του είπε: «Εσύ είσαι διάσημος;» με αποτέλεσμα εκείνος να τον χτυπήσει.

Στη συνέχεια ένα άτομο που ήταν μαζί με τον τράπερ τον κλότσησε στον θώρακα. Το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και μετά από δέκα περίπου λεπτά συνήλθε και πήγε σπίτι του. Ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής η κατάστασή του χειροτέρεψε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που κράτησε έξι ώρες, ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.