Κασσελάκης: «Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους τέσσερις μήνες μετά»

Η επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας και τα κλιματιστικά που βρίσκονται ακόμα στις κούτες - Η αιχμηρή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την κυβέρνηση.

Αναλγησία διαρκείας χρέωσε στην κυβέρνηση ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επιστρέφοντας μετά από 4,5 μήνες στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Καλλιθέας αντίκρισε πως τα κλιματιστικά που ο ίδιος είχε δωρίσει μια εβδομάδα αργότερα προκειμένου να εφοδιαστούν καταλλήλως οι αίθουσες μαθημάτων δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αν έχει υπάρξει πρόοδος από την προηγούμενη φορά που είχε βρεθεί εκεί παράλληλα με την (τότε υφυπουργό Παιδείας) Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά -όπως αποτύπωσε σε ανάρτησή του- η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει προβληματική. Κι αυτό διότι, όπως ανέφερε, ουδείς έχει ασχοληθεί έως τώρα με την εγκατάσταση των οκτώ νέων μηχανημάτων.

«Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε «πόντους». Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας», υποστήριξε δηκτικά με τα γραφόμενά του ο Στ. Κασσελάκης, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση κι απαίτησε «λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά», διότι «τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Στις 27/9 επισκέφθηκα το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας. Οι υπεύθυνοι μού μίλησαν για το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι ίδιοι τον χειμώνα.

Στις 5/10 κάναμε μία μικρή δωρεά οκτώ κλιματιστικών, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Χθες επισκέφτηκα απροειδοποίητα το ΕΕΕΕΚ. Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους. Τέσσερις μήνες μετά.

Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε «πόντους». Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας.

Μόνο τοποθετήστε τα air condition ΤΩΡΑ. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.