Ο Bruce Willis και η Demi Moore γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους, Tallulah Belle Willis.

Το ζευγάρι, αν και έχει χωρίσει εδώ και πάνω από 20 χρόνια, συνεχίζει να διατηρεί καλές σχέσεις και να παραμένουν κοντά. Μάλιστα, η κόρη του Tallulah γιόρτασε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου τα 30α γενέθλιά της. Το γεγονός έκανε γνωστό η Demi Moore μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την ίδια, την εορτάζουσα και τον Bruce Willis.

«Γεμίζουμε με αγάπη την Tallulah μας σήμερα για τα 30α γενέθλιά της», έγραψε η Demi Moore στη λεζάντα της φωτογραφίας. Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μία φωτογραφία, που είναι μαζί με τις δύο κόρες της και το σύντροφο της εορτάζουσας.

Ο Bruce Willis και η Demi Moore ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 1987. Το ζευγάρι μετά από 13 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους το 2000. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, την Tallulah 30 ετών, την Scout 32 ετών και την Rumer 35 ετών. Μάλιστα, η μεγαλύτερη κόρη τους τους έκανε παππούδες πριν από λίγους μήνες.

Η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis

Η ανάρτηση της Demi Moore ήρθε λίγο καιρό, αφού έγινε γνωστό, πως ο Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Ο ηθοποιός πάσχει από σοβαρή απώλεια μνήμης. Αποκορύφωμα του προβλήματος υγείας του, είναι το γεγονός, ότι δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στις γλωσσικές του δεξιότητες.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή Good Morning America, η Demi Moore έκανε δηλώσεις για την υγεία του Bruce Willis. «Ο Bruce είναι ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Νομίζω ότι δεδομένων των συνθηκών, τα πάει πολύ καλά. Αυτό που θα μοιραστώ είναι αυτό που λέω στα παιδιά μου, δηλαδή, είναι σημαντικό να βλέπουμε τους ανθρώπους εκεί που είναι και όχι εκεί που θα θέλαμε να είναι. Υπάρχει μεγάλη ομορφιά, γλυκύτητα, αγάπη και χαρά σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.