Αποτροπιασμό προκαλεί μια νέα υπόθεση βιασμού 14χρονης στο Κερατσίνι από έναν 78χρονο, που όπως φαίνεται ήταν ο παππούς της.

Ο άνδρας φέρεται να βίαζε την εγγονή του από την ηλικία των 9 ετών και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους, ενώ η μαμά και η γιαγιά του κοριτσιού ήταν σε άλλα δωμάτια.

Η γιαγιά της 14χρονης και σύζυγος του 78χρονου μίλησε στο Star και διέψευσε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το παιδί λέει ψέματα.

«Εκατό φορές θα το φωνάξω, όχι, δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Ήμουνα εδώ. Και εγώ και η μάνα του. Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής. Σε παρακαλώ. Δεν το δέχομαι» είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».