Πολυχρονόπουλος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του με τον τζόγο – Τι απαντά ο δικηγόρος του

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τη σχέση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου με τον τζόγο - Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, και συνεχείς οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του «Άλλου Ανθρώπου».  Ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας κατηγορείται για απάτη ύψους 60.000 ευρώ, ενώ παράλληλα ερευνώνται οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

Νέα στοιχεία έφερε στη δημοσιότητα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News» σχετικά με το πάθος, που φέρεται να είχε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με το τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια. Πολλά είναι τα ερωτήματα, ωστόσο σχετικά με τις πηγές εσόδων του.

Όπως, εξήγησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι τράπεζες έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν τα ποσά που «έπαιζε» στον τζόγο καθημερινά, λόγω του γεγονότος, ότι τα χρήματα αυτά σημειώνονται ως εκροή στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Αυτά τα έξοδα τα ερευνά η ελεγκτική αρχή διατραπεζικά.

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου αποκαλύπτει, ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε από 1.000 έως και 10.000 ευρώ. Ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» συνήθιζε να παίζει μέχρι και με τρεις κάρτες στοιχηματικών εταιρειών. Αυτό συνέβαινε, καθώς ο ίδιος ήταν εγγεγραμμένος σε διαφορετικές εταιρείες, και θα μπορούσε να παίζει σε πολλά φρουτάκια ταυτόχρονα.

Στοιχεία αποδεικνύουν, ότι υπάρχει λογαριασμός Paypal, από τον οποίο 60.000 ευρώ πήγαν σε τυχερά παιχνίδια, ενώ 30.000 ευρώ τραβήχτηκαν σε μετρητά. Ακόμα, δεν έχει επιβεβαιωθεί, που βρήκε αυτά τα ποσά.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

«Δεν έχω καμία από αυτές τις πληροφορίες, σχετικά με τα ποσά που αναφέρονται. Δεν πρόκειται να απαντήσω και να σχολιάσω κάτι σε σχέση με τους μάρτυρες με αλλαγμένες φωνές και κρυμμένα πρόσωπα», είπε αρχικά ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

«Υπήρχε σα σκέψη να αποκτήσει νομική υπόσταση η εταιρεία», απάντησε στην ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου σχετικά με το ζήτημα.

«Μαζεύουμε αποδείξεις, αλλά είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα», συμπλήρωσε σχετικά με τα έξοδα, που εμφανίζονται στους λογαριασμός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. «Δε γνωρίζουμε, τι είναι αυτό που ονομάζουν ως παικτικοί λογαριασμοί. Δεν ξέρω τι είναι αυτοί, πού αναφέρονται και τι ποσά διακινήθηκαν. Δεν έχω διαβάσει ακόμα το πόρισμα των Αρχών», επισήμανε.

«Κανένα από τα ποσά, που έχουν δοθεί στον «Άλλο Άνθρωπο» δεν έχει χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό πέρα από αυτό», υποστήριξε ο δικηγόρος εκ μέρους του πελάτη του.

«Είμαι υποχρεωμένος όλο αυτόν τον καιρό να μιλάω με φαντάσματα», σχολίασε για τους μάρτυρες και έκλεισε το λόγο του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.