Ο Ραζόν Ρόντο συνελήφθη με όπλο και ναρκωτικά

Μπελάδες με την αστυνομία είχε ο άλλοτε σούπερ σταρ του NBA, Ραζόν Ρόντο, αφού συνελήφθη στην Ιντιάνα έχοντας στην κατοχή του όπλο, μαριχουάνα και άλλα σύνεργα που χρησιμοποιούνται για ναρκωτικά.

Για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου δύο χρόνια ο Ραζόν Ρόντο είχε μπελάδες με την αστυνομία. Οι Αρχές της Ιντιάνα σταμάτησαν τον 37χρονο πρώην σταρ του NBA για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου αποδείχτηκε ότι είχε μαζί του όπλο, μαριχουάνα και άλλα σύνεργα που χρησιμοποιούνται για ναρκωτικά. Αμέσως προχώρησαν στη σύλληψή του και τη μεταφορά σε φυλακή της κομητείας Τζάκσον. Εκεί, ο Ραζόν Ρόντο κατέβαλε την προβλεπόμενη εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεύτερη φορά που μπλέκει μέσα σε δύο χρόνια

Υπενθυμίζουμε ότι το 2022 ο NBAer είχε πάλι προβλήματα με τις Αρχές. Τότε μία γυναίκα τον είχε κατηγορήσει ότι την απείλησε με όπλο. Μάλιστα, του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα αφού όπως είχε δηλώσει φοβόταν για τη ζωή της. Σύμφωνα με την αίτηση της ο Ρόντο είχε ιστορικό «ασταθούς, αλλοπρόσαλλης και εκρηκτικής συμπεριφοράς».

Ο Ρόντο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στους Μπόστον Σέλτικς (2006-2014) με τους οποίους στέφθηκε πρωταθλητής το 2008. Στη συνέχεια έπαιξε στους Μάβερικς, τους Κίνγκς, του Μπουλς, του Πέλικανς και ακολούθησε μια διετία στους Λεϊκερς με τους οποίους φόρεσε το δεύτερο δαχτυλίδι του (2020).

Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του ο Ρόντο αγωνίστηκε στους Χοκς, του Κλίπερς, τους Λέικερς και τους Καβαλίερς. Πέρα από τα δύο πρωταθλήματα ο Ρόντο είχε αγωνιστεί τέσσερις φορές σε All Star Game (2010, 2011, 2012, 2013).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.