Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος ήταν νεκροί στο σπίτι τους επί μήνες

Ένοικος κάλεσε το 100 γιατί είχε πολύ καιρό να δει τον πατέρα με τον γιο του - Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες (28/1) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη όταν εντοπίστηκαν νεκροί ένας πατέρας και ένας γιος.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 40 και 80 ετών, φαίνεται ότι ήταν νεκροί εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες μέσα στο σπίτι τους και χθες εντοπίστηκαν σε κατάσταση σήψης, όταν ένας γείτονας κάλεσε το 100 γιατί είχε μέρες να τους δει και από το σπίτι ερχόταν μια δυσάρεστη μυρωδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εξέτασαν το διαμέρισμα και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στο σημείο μετέβησαν ιατροδικαστές για τη διενέργεια νεκροψίας.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας κάνουν λόγο για δύο ήσυχους ανθρώπους, με τη σύζυγο να έχει πεθάνει εδώ και περίπου 10 χρόνια. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ένοικος είπε ότι πατέρας και γιος φαίνεται να πέθαναν πριν τις γιορτές και κανείς δεν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε καθώς στο διαμέρισμα υπήρχε ανοιχτό παράθυρο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.