Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο, η ανακοίνωση από το Παλάτι

Το ευχαριστώ στο προσωπικό της ιδιωτικής κλινικής και στον κόσμο για τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Εξιτήριο πήρε μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες η Κέιτ Μίντλετον που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Με μία ανακοίνωσή του το Παλάτι έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι εκτός κινδύνου και επιστρέφει στο σπίτι της Ουίνδσορ, όπου θα συνεχίσει να αναρρώνει από το χειρουργείο της.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε:

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι, στο Ουίνδσορ, όπου θα συνεχίσει να αναρρώνει από το χειρουργείο της. Η πορεία της υγείας της εξελίσσεται ομαλά. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του «The London Clinic», ιδίως στο νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τις ευχές που έλαβαν από όλο τον κόσμο.

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στην ιδιωτική κλινική στις 16 Ιανουαρίου και το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί.

«Η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο»

Νωρίτερα νέες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Fiesta» του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού «Telecino».

Με την Emma Garcia στο τιμόνι, η ομάδα των συνεργατών της αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία εισήχθη πρόσφατα στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Στην εκπομπή αποκάλυψαν όλα όσα συνέβησαν και προσπάθησαν να αναλύσουν γιατί υπάρχει τόση μυστικότητα γύρω από την υπόθεση της Κέιτ.

«Την αλήθεια δεν θα τη μάθουμε ποτέ, εκτός αν η ανάρρωση δεν πάει όπως πρέπει και δεν θα έχουν άλλη επιλογή» σχολίασε ένας από τους συντελεστές της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια Emma Garcia είχε πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση. «Μεταξύ των διαθέσιμων πληροφοριών… Είναι καλά αυτή τη στιγμή; Κινδυνεύει η ζωή της;» ρώτησε η παρουσιάστρια του Telecinco.

Η απάντηση κάθε άλλο παρά καθησυχαστική ήταν και προκαλεί ίντριγκα για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες. «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στον βασιλικό οίκο ήταν αισθητή. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της» εξομολογήθηκαν οι δημοσιογράφοι σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.