Συλλαλητήριο με τα τρακτέρ τους 24ωρης διάρκειας πραγματοποιούν σήμερα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας οι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί με τα αγροτικά τους σε οχήματα και τα τρακτέρ στην πλατεία.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα κομβόι με 50 περίπου τρακτέρ έχει ήδη φτάσει στο κέντρο της πόλης.

Δείτε πρώτες εικόνες από την είσοδο των τρακτέρ στη Λάρισα

Πηγή φωτογραφιών: larissanet// Θανάσης Καλιακούδας

Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου

Υπενθυμίζεται ότι διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή αναφορικά με το ζήτημα των κινητοποιήσεων των αγροτών.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλες οι εξελίξεις, που αφορούν το ζήτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων και τα αιτήματα των αγροτών εν γένει.

Θα εξεταστούν οι δυνατότητες που υπάρχουν για νέες παρεμβάσεις, για να «τρέξουν» τα μέτρα στη Θεσσαλία, ενώ αναμένεται να συζητηθεί και η έκθεση Agrotica που ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη.

Θα συμμετάσχουν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος.