Η δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι συνεχίζει να απασχολεί τις αρχές οι οποίες ερευνούν όλα τα πιθανά αίτια. Από τη στιγμή που ο κρεοπώλης δεν παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση παρά τα στοιχεία που υπάρχουν και την ίδια ώρα δεν έχει βρεθεί το όπλο και το κινητό του 31χρονου οι αστυνομικοί ψάχνουν όλα τα άλλα κομμάτια του παζλ.

Οι Αρχές προσπαθούν να δουν και τι έγινε πριν από τη δολοφονία και πώς φτάσαμε σε αυτήν.

Είχε κάνει πρόβα τη διαδρομή ο κρεοπώλης

O 50χρονος κρεοπώλης κατά τη διάρκεια των καταθέσεων που έχει δώσει μέχρι τώρα υποστήριξε ότι μια ημέρα πριν από την δολοφονία είχε πάει το όχημά του για σέρβις. Ωστόσο, από το στίγμα του κινητού του προέκυψε ότι είχε πάει σε ένα παρατηρητήριο πουλιών.

Από εκείνο το σημείο μπορεί κανείς να έχει πανοραμική θέα στο σημείο της δολοφονίας του Μπάμπη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό έχει κάνει τις αρχές να σκέφτονται ότι ο 50χρονος πήγε εκεί για να έχει καλύτερη θέα στην περιοχή για να σχεδιάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του εγκλήματος.

«Ναι, είχα πάει στο παρατηρητήριο πουλιών στη λιμνοθάλασσα της Κλείσοβα την Τετάρτη, επειδή είχα πάει το αυτοκίνητό μου για επισκευή για τα φώτα και ο μηχανικός μου είπε να το κινήσω, για να φορτίσει η μπαταρία. Έκανα κάποιες βόλτες στο Μεσολόγγι και μετά πήγα και στο παρατηρητήριο. Δεν έκανα κάτι εκεί, απλώς έκανα βόλτες με το αυτοκίνητο», φέρεται να είπε ο 50χρονος στις αρχές.

Στον Κορυδαλλό πλέον ο κρεοπώλης

Από το Μεσολόγγι στην Πάτρα και από εκεί στον Κορυδαλλό μεταφέρθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης. Από το μεσημέρι της Τετάρτης ο βασικός κατηγορούμενος για την δολοφονία του Μπάμπη πέρασε την πύλη του κεντρικού σωφρονιστικού ιδρύματος της χώρας.

Εκεί θα παραμείνει πλέον με τις Αρχές να έχουν πάρει μέτρα ώστε να μην βρίσκεται στον ίδιο χώρο με άλλους κρατούμενους. Για αυτό το λόγο θα παραμείνει σε ειδικό κελί και θα προαυλίζεται μόνος του. Την ίδια ώρα ο 50χρονος κρεοπώλης αρνείται τα πάντα.

«Έχω τα χέρια μου καθαρά. Δεν έχω καμία σχέση» ανέφερε στους ανθρώπους ασφαλείας Πατρών. Η μοναδική στιγμή που έδειξε να λυγίζει είναι όταν ενημερώθηκε ότι βρέθηκε η σορός του 50χρονου.

Το τετράδιο του Μπάμπη στο επίκεντρο των ερευνών – Άτομα μπλεγμένα σε ιστορίες χρυσοθηρίας

Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί είναι και το τετράδιο που κρατούσε ο Μπάμπης. Σε αυτό υπάρχουν αρκετά ονόματα γραμμένα και δίπλα τους υπάρχουν ποσά. Κάποια εξ’ αυτών είναι σβησμένα επειδή προφανώς είχε εξοφληθεί το χρέος, ενώ άλλα φαίνονται κανονικά.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Αναστασόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος», κάποια από τα ονόματα αυτά έχουν κυκλωθεί από τις αρχές. Μάλιστα, στο παρελθόν φέρεται να είχαν εμπλακεί και σε υποθέσεις χρυσοθηρίας.