Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις που είχαμε κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (18/01) στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι αφού ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 50χρονο.

Από την αρχή των ερευνών ο κρεοπώλης ήταν στο επίκεντρο των Αρχών, αφού επρόκειτο για τον τελευταίο άνθρωπο που είχε δει τον Μπάμπη. Κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και έτσι φτάσαμε στην ποινική δίωξη.

Η αστυνομία όμως, δεν σταματά εδώ αφού ερευνά το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός του 50χρονου. Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι δύσκολο να τα έχει κάνει όλα μόνος τους για αυτό το λόγο έχουν επικεντρωθεί στο στενό περιβάλλον του.

Την Πέμπτη είχαμε την προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι είναι από το φιλικό του περιβάλλον και φέρεται να έχουν μιλήσει με τον 50χρονο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

«Θέλω μόνο να μου πει που είναι το παιδί μου»

Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίζονται. Την Πέμπτη συγγενείς και φίλοι του είχαν συγκεντρωθεί έξω από την ασφάλεια του Μεσολογγίου και παρακολουθούσαν τις εξελίξεις.

Σ’ όλη την ώρα της παρουσίας τους εκεί φώναζαν «Πού είναι ο Μπάμπης». Αυτό ήταν που δήλωσε και η μητέρα του 31χρονου στην κάμερα του Alpha: «Ήθελα να τον δω λίγο, να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει που είναι το παιδί μου. Μόνο αυτό θέλω».

Για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον 50χρονο είπε ότι ήταν μια δικαίωση.

«Δεν ομολόγησε τίποτα, είναι σκληρός»

«Η ενημέρωση ήταν ουσιαστικά ότι δεν ομολόγησε ο 50χρονος για το που είναι ο Μπάμπης», είπε στο MEGA αρχικά η Χριστίνα, η αδερφή του αγνοούμενου.

«Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το μεσημέρι που ήταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν ομολόγησε τίποτα, οπότε είναι σκληρός. Ενώ περιμέναμε όλοι να βγει, τον έβγαλαν από πίσω, δεν ξέρω. Δεν τον είδαμε, ούτε στα δικαστήρια τον είδα εγώ προσωπικά. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του».

Όπως είπε η αδερφή του αγνοούμενου, αναμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία για την υπόθεση.