Νομοσχέδιο για γάμο ομόφυλων: «Θα το ψηφίσω γιατί μεγαλώνω… εγγόνια»

Η στάση βουλευτού της Νέα Δημοκρατίας αμέσως μετά τον δεύτερο ενημερωτικό κύκλο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Η δήλωση, πιστεύω πως δεν έτυχε της δέουσας προσοχής, είτε για λόγους πολιτικής ορθότητας ( sic) είτε εξαιτίας της γενικότερης αδιαφορίας των διαφόρων συμβούλων, ωστόσο απηχεί το μεγαλύτερο μέρος του κυβερνητικού ακροατηρίου και των βουλευτών της ΝΔ, για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, όπως  αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Είπε λοιπόν η βουλευτής Καρδίτσας Μίνα Σκόνδρα μετά την ολοκλήρωση του δευτέρου ενημερωτικού κύκλου στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς : «Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες…

«Ψηφίζω για λόγους ισότητας αλλά και γιατί μεγαλώνω παιδιά και εγγόνια… Στην παράταξη μας είμαστε με την παραδοσιακή οικογένεια αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται». Είναι κι αυτό ένα επιχείρημα, εκτιμά ο ΒΗΜΑτοδότης και συμπληρώνει: Για την ιστορία, σας πληροφορώ ότι όλοι οι γαλάζιοι βουλευτές της Καρδίτσας θα ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου, το ίδιο και της Μαγνησίας (αφού εκεί υπάρχουν και δύο υφυπουργοί). Για την Λάρισα δεν γνωρίζω αν και υπάρχει η πληροφορία ότι άλλοι ψηφίζουν άλλοι όχι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.