Μακρά λίστα αναμονής για την Lamborghini Revuelto

Η Lamborghini κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων για το 2023 με την πρόσφατη Revuelto να αποδεικνύεται ήδη επιτυχία, θέτοντας τη βάση για ένα εξίσου προσοδοφόρο μέλλον

H ιταλική φίρμα παρουσίασε την Revuelto, το μοντέλο που αντικατέστησε την Aventador, μόλις τον Μάρτιο του 2023 με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. Παρά το πρόσφατο του πράγματος, η πορεία του V12 μοντέλου είναι ιδιαιτέρως επιτυχής καθώς έχει ήδη δημιουργηθεί μια μακρά λίστα αναμονής για όσους θέλουν να το αποκτήσουν. Για την ακρίβεια όσες νέες παραγγελίες υποβληθούν εφεξής θα παραδοθούν από τα τέλη του 2026.

Η Revuelto δεν υπήρξε η μοναδική επιτυχία των Ιταλών για το 2023 καθώς όπως σημειώνει η Lamborghini, την χρονιά που πέρασε κατάφερε να ξεπεράσει τις 10.000 μονάδες πωλήσεων, ιστορικό ρεκόρ για την φίρμα. Όπως αποκαλύπτει η Lamborghini τα δημοφιλέστερα μοντέλα της για το 2023 ήταν η Urus και η Huracan ενώ η μεγαλύτερη αγορά της, αυτή των ΗΠΑ με τη Γερμανία και τις ΗΠΑ να ακολουθούν.

Να σημειωθεί επίσης ότι σε ό,τι αφορά την Revuelto, προς το παρόν η Lamborghini διαθέτει αποκλειστικά μία και μοναδική έκδοση του υβριδικού της supercar καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα, βάσει το συνηθειών της ιταλικής φίρμας για επιπλέον εκδόσεις. Υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση της προκατόχου της, Aventador, χρειάστηκαν επτά χρόνια πριν η Lamborghini παρουσιάσει την πιο σκληροπυρηνική έκδοση Super Veloce Jota LP770-4 και κάτι ανάλογο θα πρέπει να αναμένουμε και στην περίπτωση της Revuelto για την οποία σε κάθε περίπτωση η ιταλική φίρμα έχει μεγάλες βλέψεις, αντιμετωπίζοντας την ήδη ως το «χρυσό κλειδί» για περαιτέρω ανάπτυξη στις βασικές αγορές της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.