Tο κίνημα του βρεφικού γάλακτος στο Μέγαρο Μαξίμου – Ποιοι οι ιδρυτές του

Μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνται τα υπουργικά συμβούλια, ένα παράξενο κίνημα για το βρεφικό γάλα και τις πάνες, έκανε την εμφάνισή του, έχοντας μάλιστα και… αιτήματα.

Και ξαφνικά στο Μέγαρο Μαξίμου εμφανίστηκε ένα κίνημα. Αυτό για το βρεφικό γάλα και φυσικά την πάνα.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ολίγοι το πρόσεξαν, αλλά μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνται τα υπουργικά συμβούλια, ένα παράξενο κίνημα έκανε την εμφάνισή του, έχοντας μάλιστα και… αιτήματα.

Πρόκειται για το κίνημά του βρεφικού γάλακτος, όπως εύστοχα εκτιμά ο ΒΗΜΑτοδότης, στο οποίο ηγετικά στελέχη μέσα στο Μαξίμου εμφανίστηκαν, η Κύρα Κάπη, διευθύντρια επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, ο σύζυγός της Χρήστος Ζωγράφος, αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού.

Το ζεύγος προσφάτως απέκτησε μία χαριτωμένη κορούλα. Στο κίνημα μετέχει και ο υφυπουργός παρά το πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος επίσης προσφάτως απέκτησε γιο.

Όλοι αυτοί γνώριζαν ιδίοις όμμασι τις εξωφρενικές τιμές του βρεφικού γάλακτος και επικρότησαν την πρωθυπουργική απόφαση για την επιβολή πλαφόν. Λίαν συντόμως μαθαίνω ότι το κίνημα του βρεφικού γάλακτος θα εξελιχθεί και σε κίνημα της… πάνας (γιατί και εκεί έχουμε ένα θεματάκι με την ακρίβεια)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.