Βόλος: Με μία σφαίρα σκότωσε τον βιαστή της κόρης του – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Τι προφασίστηκε ο δράστης για να πείσει το θύμα του να τον συναντήσει - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα στο Βόλο με θύτη έναν 50χρονο και θύμα τον κουνιάδο του, που φέρεται ότι για πολλά χρόνια βίαζε την κόρη του πρώτου.

Ο 50χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη της 18χρονης κόρης του ότι από τα 9 της βιαζόταν από τον άνδρα, ο οποίος μάλιστα την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο από τους βιασμούς.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη άνδρας στο Βόλο για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Το χρονικό του εγκλήματος

Όπως κατέγραψε το TheNewspaper.gr, στις 21:00 χθες το βράδυ (9/1) ο δράστης κάλεσε την Αστυνομία Μαγνησίας και ανέφερε ότι κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ είχε σκοτώσει έναν ομοεθνή του υπήκοο Αλβανίας, καθώς είχε ενημερωθεί ότι βίαζε για πολλά χρόνια την κόρη του. Είπε μάλιστα ότι θα πάει στην Ασφάλεια να παραδοθεί.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και βρήκε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, το οποίο έφερε τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος. Κοντά του του υπήρχαν κομμάτια όπλου και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο και σε λειτουργία το ΙΧ του θύματος.

Στις 21:40 ο δράστης μετέβη στην Ασφάλεια Βόλου και ανέφερε πως στις 19:45 είχε θανατώσει τον 33χρονο αδερφό της δεύτερης συζύγου του από την Αλβανία, που έμενε στον Βόλο. Είχε ενημερωθεί από την 18χρονη, από τον πρώτο του γάμο, κόρη του, πως από την ηλικία των 9 ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρήματα.

Η συνάντησή του με το θύμα έγινε αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το κυνηγετικό του όπλο από την οικία του στην Αργαλαστή Πηλίου και μεταβαίνοντας στην Αγριά Βόλου, ζήτησε από τη σύζυγο του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει, προφασιζόμενος πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Μόλις εκείνος έφτασε στο σημείο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του, τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου, και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, τον σκότωσε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.