Ξετυλίγεται το νήμα του δράματος που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης όπου δολοφονήθηκε άγρια η 41χρονη Γεωργία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο σύντροφός της και ο φίλος του είχαν από την αρχή σχεδιάσει μια εικονική ληστεία.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο «LIVE News» ο φερόμενος ως δράστης και ο φίλος του είχαν καταστρώσει ένα παράτολμο σχέδιο το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν πήγε όπως θα ήθελαν.

Ο σύντροφος παρίστανε τον ληστή

Κατά τη διάρκεια της εικονικής ληστείας και αφού είχαν κλείσει τα φώτα στο δωμάτιο υπήρχαν στιγμές που ο σύντροφος της 41χρονης έπαιζε το ρόλο του ληστή αλλάζοντας τη φωνή του με στόχο να την μπερδέψει. Ωστόσο, φαίνεται ότι το θύμα τον κατάλαβε και εκείνος έπειτα την σκότωσε.

Το κίνητρο των δραστών

Την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν να καταλάβουν το κίνητρο των δραστών και τι τους έκανε να σχεδιάσουν αυτή την εικονική ληστεία. Όπως όλα δείχνουν στόχος τους ήταν να πάρουν από την 41χρονη τα κλειδιά του πατρικού της σπιτιού.

Εκεί φέρεται να γνώριζαν ότι υπήρχαν κάποια χρήματα και έτσι το πρωί της επόμενης ημέρες θα έβαζαν σε εφαρμογή το δεύτερο σκέλος του σχεδίου τους αφού θα έμπαιναν στο σπίτι για να αποσπάσουν τα χρήματα.

Στον εισαγγελέα την Τετάρτη ο σύντροφος και ο φίλος του

Στον στον 4ο τακτικό ανακριτή οδηγούνται αύριο ο 39χρονος και ο 34χρονος που βρίσκονται πίσω από την άγρια δολοφονία της 34χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα: ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.