Παραμένει άλυτο το μυστήριο της εξαφάνισης, εδώ και τέσσερις μέρες, του 30χρονου κυνηγού από το Μεσολόγγι, με την Αστυνομία να εκτιμά ότι η εξαφάνισή του είναι εγκληματική ενέργεια.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, το τελευταίο άτομο που είδε τον νεαρό κυνηγό, αναμένεται σήμερα Τρίτη να οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση του για την κατοχή του μαχαιριού που εντοπίστηκε μέσα στο μαύρο τζιπ. Το όχημα του 50χρονου μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ώστε να γίνει ανάλυση στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Οι έρευνες συνεχίζονται από άνδρες της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναμένονται με αγωνία τις επόμενες ώρες.

Μαρτυρία-φωτιά στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Νέο πρόσωπο – κλειδί;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία φέρεται να καλεί ως μάρτυρα ακόμη ένα πρόσωπο «κλειδί» για την υπόθεση. Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου που υποτίθεται ότι θα συναντούσε ο Μπάμπης για να πάνε για κυνήγι, όπως υποστήριξε τουλάχιστον ο 50χρονος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι: «Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε», ενώ και η οικογένεια του εξαφανισμένου δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κάτι για τον υποτιθέμενο φίλο.

Οι αντιφάσεις και τα δεδομένα από τις κάμερες ασφαλείας

Την ίδια ώρα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις σχετικά με τα σημεία που κινήθηκε. Οι Αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και εκεί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που είχε πει στην κατάθεσή του.

Όπως αποκάλυψε στο MEGΑ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, διαψεύδεται ο ισχυρισμός του 51χρονου ότι αφού άφησε τον 31χρονο φίλο του στη συνέχεια έκανε αναστροφή και γύρισε στον οικισμό του Αγίου Θωμά. Συγκεκριμένα, υπάρχουν καταγραφές από κάμερες ασφαλείας μέσα από την πόλη του Μεσολογγίου που δείχνουν το όχημα του κρεοπώλη.