Μεσολόγγι: Αφέθηκε ελεύθερος ο 51χρονος κρεοπώλης

Ελεύθερος αφέθηκε ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Τα κενά στην κατάθεσή του.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είδε τον 30χρονο Μπάμπη που αναζητείται εδώ και ημέρες στο Μεσολόγγι. Οι Αρχές δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν άλλο και έτσι του επιτράπηκε να αποχωρήσει.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι του και θα μεταβεί σε άλλο μέρος. Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών στο κινητό τηλέφωνο του 51χρονου.

Οι αντιφάσεις και τα δεδομένα από τις κάμερες ασφαλείας

Από εκεί και πέρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις σχετικά με τα σημεία που κινήθηκε. Οι Αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και εκεί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που είχε πει στην κατάθεσή του.

Όπως αποκάλυψε στο MEGΑ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, διαψεύδεται ο ισχυρισμός του 51χρονου ότι αφού άφησε τον 31χρονο φίλο του στη συνέχεια έκανε αναστροφή και γύρισε στον οικισμό του Αγίου Θωμά. Συγκεκριμένα, υπάρχουν καταγραφές από κάμερες ασφαλείας μέσα από την πόλη του Μεσολογγίου που δείχνουν το όχημα του κρεοπώλη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.