ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Λουτσέσκου για νέο συμβόλαιο

Το τυπικό σκέλος της ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας θα επισημοποιηθεί μόλις ο Ρουμάνος προπονητής επιστρέψει από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή από τη στιγμή που θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου του.

Ο Ρουμάνος προπονητής είχε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, και συμφώνησαν στο ανοικτό ζήτημα της ανανέωσης του τρέχοντος συμβολαίου που λήγει στις 30 Ιουνίου 2024.

Οι τυπικές διαδικασίες, με τις υπογραφές των συμβάσεων και τις ανακοινώσεις, θα δρομολογηθούν μέσα στις επόμενες μέρες, όταν ο Λουτσέσκου θα επιστρέψει από τη Ρουμανία όπου βρίσκεται για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Πότε ήρθε και τι έχει καταφέρει ο Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου ανέλαβε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι 2017 και παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2019, προτού επιστρέψει τον Μάιο 2021 κι άρχισε τη δεύτερη θητεία του στην Τούμπα.

Με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει κατακτήσει ένα αήττητο πρωτάθλημα (2019) και δύο κύπελλα (2018, 2019).

Στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα μετά από 15 αγωνιστικές, την ώρα που έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στη φάση των 16 του Conference League.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.