Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Το γαστρονομικό βιβλίο «Από στόμα σε στόμα» γέμισε με «μυρωδιές» και συνταγές την αγορά Μοδιάνο

Στην αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου «Από στόμα σε στόμα», που υπογράφουν η διακεκριμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο διαιτολόγος – διατροφολόγος δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σταμούλη.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18/1/2023 στην Θεσσαλονίκη στον χώρο της Αγοράς Μοδιάνο, η παρουσίαση του βιβλίου «Από στόμα σε στόμα», που υπογράφουν η διακεκριμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο διαιτολόγος – διατροφολόγος δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σταμούλη.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η γνωστή δημοσιογράφος, συγγραφέας και life coach κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθηνε χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Για την αξία της ελληνικής διατροφής και την συμβολή του βιβλίου σε αυτό μίλησε η δρ. Αιμιλία Βασιλοπούλου, Κλινική Διαιτολόγος – Ψυχολόγος. Επιστημονική συνεργάτης πανεπιστήμιακης παιδιατρικης κλινικής Μιλάνο.

Ο Σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου υπογράμμισε την αξία της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και την συμβολή των συντελεστών του βιβλίου στην προσπάθεια διαφύλαξης και διάδοσής της.

Η φωτογράφος και foodstylist Ελισάβετ Δελεχά μίλησε για την συνεργασία της στο συγκεκριμένο βιβλίο και την εμπειρία της κατά την διάρκεια της δημιουργίας του.

Οι συντελεστές του βιβλίου κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου συζήτησαν για την ιδέα της δημιουργίας αυτού του βιβλίου, που αναδεικνύει τον πλούτο και την σοφία των παραδοσιακών συνταγών του τόπου μας, ενώ ταυτόχρονα μας ξαναμαθαίνει τα τοπικά μας προϊόντα, που έχουν υψηλή διατροφική αξία.

Η φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από τον Ανδρέα Χατζηδήμου και τις εκδόσεις Σταμούλη. Την επιμέλεια του κεράσματος με συνταγές από το βιβλίο έκαναν οι καθηγητές και οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.