ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ:Ένας νέος «παίκτης» στην παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Περιουσίας

Με την ολοκλήρωση της απορρόφησης της HSBC, η Παγκρήτια Τράπεζα εμπλουτίζει το ανθρώπινο δυναμικό και το δίκτυο των καταστημάτων της, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα νέες υπηρεσίες, με πλέον σημαντική, την παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Περιουσίας (Wealth Management)

Άξονας αυτών των υπηρεσιών το COBALT Personal Banking που αποτελεί μία εξατομικευμένη τραπεζική εμπειρία μέσω της οποίας οι πελάτες απολαμβάνουν προνόμια και έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες επενδυτικές υπηρεσίες, επιλέγοντας μέσα από 9 διεθνείς επενδυτικούς οίκους και περισσότερα από 200 προϊόντα.

Εξιδεικευμένοι σύμβουλοι παρακολουθούν και ενημερώνουν τους πελάτες για τις επενδυτικές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και από κοινού διαμορφώνουν το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο. Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από Συμβούλους Διαχείρισης Περιουσίας στοχεύει στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και εξατομικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και προτεραιότητες του κάθε πελάτη.

Οι πελάτες COBALT έχουν σήμερα πρόσβαση σε 15 επιλεγμένα καταστήματα του Δικτύου της Παγκρήτιας Τράπεζας στα οποία πολύ σύντομα θα προστεθούν και 10 νέα, σε διακριτούς χώρους, με προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση τους στο τηλεφωνικό  κέντρο,  ενώ απολαμβάνουν  αποκλειστική τιμολόγηση σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας.

Ο νέος, ισχυρός τραπεζικός οργανισμός, έχοντας ως εχέγγυα την επιτυχημένη 30ετή πορεία της Παγκρήτιας και τα ισχυρά «διαπιστευτήρια” των ανθρώπων της HSBC, επιθυμεί να καταστεί κορυφαίο κέντρο παροχής υπηρεσιών Διαχείρισης Περιουσίας αλλά και σημείο αναφοράς στο χώρο των επενδυτικών υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, την εξειδίκευση και την υποστήριξη των πελατών της.

Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής του COBALT Personal Banking  έχουν φτάσει στους πελάτες, οι οποίοι φαίνεται να το «αγκαλιάζουν». Οι δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είχαν πολύ μεγάλη προσέλευση. Στελέχη από τους οίκους Schroders, BlackRock, Triton Asset Management, MAZARS, PIMCO και  Allianz Global Investors ανέλυσαν θέματα που αφορούν στις διεθνείς και εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις με στόχο την άμεση και τεκμηριωμένη πληροφόρηση των COBALT πελατών της Τράπεζας. Δύο εκδηλώσεις που σφραγίστηκαν από την πολύ μεγάλη συμμετοχή και την ουσιαστική και σε βάθος ανάλυση των ευρύτερων οικονομικών και γεωπολιτικών θεμάτων που έχουν άμεση σχέση με το τομέα των επενδύσεων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εκτός από τους προαναφερθέντες οίκους η Τράπεζα διατηρεί  συνεργασίες  και με τους Franklin Templeton Investments, HSBC Global Asset Management J.P. Morgan Asset Management, και Allianz ΑΕΔΑΚ, προκειμένου να προσφέρει σημαντικές εναλλακτικές λύσεις τοποθετήσεων στη Διεθνή αλλά και την Ελληνική αγορά.

Ο νέος διευρυμένος σχηματισμός της Παγκρήτιας έχοντας αποκτήσει τα εχέγγυα για προηγμένες επενδυτικές λύσεις και δανειοληπτικές προτάσεις, με έμφαση στην καινοτομία, την εξειδίκευση και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσεγγίζει  τους σημαίνοντες τομείς, των επιχειρήσεων, της ναυτιλίας και της διαχείρισης περιουσίας.

Απώτερος στόχος της Παγκρήτιας στην νέα αυτή εποχή είναι να εμβαθύνει τις σχέσεις με τους πελάτες της και μέσα από προηγμένες – εξειδικευμένες επενδυτικές υπηρεσίες, να καταστεί ο σύμμαχος στον τομέα του Wealth Μanagement που χρειάζονται προκειμένου να πορευτούν στο σύγχρονο, πολύπλοκο και ταχέως μεταβαλλόμενο διεθνές επενδυτικό περιβάλλον.

Παράλληλα η τράπεζα επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων, σύγχρονων συστημάτων και σε υψηλής αξίας επενδυτικές πλατφόρμες, που υποστηρίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνολογικές καινοτομίες, προσφέροντας μια state-of-the-art συμβουλευτική διαδικασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ιστοσελίδα της Παγκρήτιας Τράπεζας www.pancretabank.gr/cobalt-personal-banking/

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.