Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης, σε ηλικία 39 ετών, έξι μόλις μήνες από τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη τον περασμένο Ιούνιο. Η αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη επιβεβαίωσε, μέσα σε αναφιλητά, την είδηση του θανάτου του στην εκπομπή του Mega, «Mega Καλημέρα». «Καταστράφηκα, δεν μπορώ, συγγνώμη» ψέλλισε.

Τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Φλωρινιώτης νοσηλευόταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο καθώς η υγεία του είχε επιδεινωθεί. Θυμίζουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο.

«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Πριν λίγες μέρες ο Νίκος Φλωρινιώτης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα μέσα από το νοσοκομείο και δήλωνε αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του.

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις, πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία, σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να με παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία» είπε.

Και συνέχισε: «Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά, είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά».

Η επίσκεψη του Κώστα Χαρδαβέλλα στο νοσοκομείο

Τον Νίκο Φλωρινιώτη είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο ο Νίκος Χαρδαβέλλας. Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε πει: «Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε να πιστεύω στον Θεό, μου είπε ότι θέλει καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά». Μάλιστα είχε δημοσιεύσει και μία φωτογραφία τους στο Instagram.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κ.Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το. Δεν θα ξέχασω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο» είχε γράψει χαρακτηριστικά.