Εύη Βατίδου: Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει

«Θέλω ο Αλέξης Κούγιας να είναι ευτυχισμένος», τόνισε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια μίλησε η Εύη Βατίδου, ξεκαθαρίζοντας τις φήμες περί επανασύνδεσης, τονίζοντας ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η επανασύνδεση είναι ένας πάρα πολύ σωστός ορισμός. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι κάποτε όταν έχουν ίσως απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά, άρα είναι απόλυτο σωστό αυτό. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει τώρα συμβεί. Διότι εγώ παιδιά, δεν πρόκειται για κάποια επανασύνδεση όπως καταλαβαίνετε κινητής τηλεφωνίας. Εγώ είμαι μαμά, μαμά του Χρήστου και της Μάιρας, είμαι η πρώην κυρία Κούγια, πάντοτε η Εύη Βατίδου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, όπως αντιλαμβάνεστε».

«Θέλω ο Αλέξης Κούγιας να είναι ευτυχισμένος», τόνισε.

Στη συνέχεια, σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της ότι ενοχλείται η σύντροφός του με τις φήμες περί επανασύνδεσης, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Εγώ δεν ξέρω γι’ αυτά τα πράγματα. Ξέρω αυτά που μου λέει ο Αλέξης εμένα απευθείας. Σήμερα, κανένας δεν έχει κάνει ερώτηση την ερώτηση που μου κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή. Ο Αλέξης είναι ένα μέλος της οικογένειάς μου, το καταλάβατε;».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.