Κρήτη: Στικάκια νικοτίνης έστειλαν στο νοσοκομείο τους τρεις μαθητές

Οι τρεις μαθητές βρέθηκαν στις τουαλέτες του σχολείου - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου - Φαίνεται ότι χρησιμοποιήσαν στικάκια νικοτίνης.

Ημιλιπόθυμοι βρέθηκαν στην τουαλέτα του Γυμνασίου Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης τρεις μαθητές και αιτία φαίνεται ότι τα στικάκια νικοτίνης, σκευάσματα που τοποθετούνται στα ούλα και βοηθούν στη διακοπή του καπνίσματος.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η συγκεκριμένη πράξη διώκεται κατ’ έγκληση και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν οι γονείς των μαθητών θα κινηθούν νομικά κατά του 14χρονου, που φέρεται να προμήθευσε στα δύο κορίτσια και το αγόρι τα εν λόγω σκευάσματα. Τα παιδιά κατέληξαν στις τουαλέτες με κρίση πανικού, διακομίστηκαν στο ΠΑΓΝΗ με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και είναι εκτός κινδύνου.

Το χρονικό

Οι μαθητές βρέθηκαν στην τουαλέτα του σχολείου ημιλιπόθυμοι, αναφέροντας ότι ζαλίζονται και δεν είναι καλά. Συμμαθητές τους ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου, που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τους μαθητές με κινητή μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Στο χώρο άμεσα έσπευσε η Αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητήθηκαν οι γονείς τους και ακολούθησαν σχετικές καταθέσεις. Όπως αναφέρει το cretalive η Δίωξη έχει κλείσει την υπόθεση ως προς το ενδεχόμενο της χρήσης ναρκωτικών.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.