Η Shannen Doherty, η Μπρέντα από την τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210», συνεχίζει να παλεύει με τον καρκίνο, ο οποίος όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People έχει κάνει μετάσταση στα κόκκαλα.

«Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω, δεν έχω τελειώσει» είπε.

Η αποκάλυψη για τη μάχη της με την ασθένεια έγινε το 2015, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία.

«Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα. Η πίστη μου είναι το μάντρα μου. Ξέρω ότι ακούγεται γλυκανάλατο και τρελό, απλά έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των πάντων και νιώθεις τόσο ευλογημένος» δήλωσε.

Στη συνέχεια η Doherty δήλωσε πως οι άνθρωποι έχουν λανθασμένες αντιλήψεις για τους καρκινοπαθείς. «Υποθέτουν ότι δεν μπορούμε να περπατήσουμε, να φάμε, να εργαστούμε […] Είμαστε δυναμικοί και έχουμε τόσο διαφορετική άποψη για τη ζωή. Είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν, να αγκαλιάσουν τη ζωή και να συνεχίσουν να προχωρούν μπροστά» είπε.

Τον Απρίλιο του 2017, όπως αναφέρει η New York Post, αποκαλύψε ότι ο καρκίνος ήταν σε ύφεση, ωστόσο το 2020 διαγνώστηκε με καρκίνο τελικού σταδίου. Φέτος αποκάλυψε ότι αφαίρεσε όγκο από τον εγκέφαλό της, τον οποίο όπως είχε πει, του είχε δώσει το όνομα Bob.

Στις 6 Δεκεμβρίου η δημοφιλής ηθοποιός θα ξεκινήσει μια σειρά από podcast στο iHeartRadio, σε μορφή απομνημονευμάτων, με τίτλο «Let’s Be Clear With Shannen Doherty».