Από τη μία ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο πιο «προβεβλημένος» πολιτικός των τελευταίων 2,5 μηνών. Από την άλλη ο Snik ένας δημοφιλής, στη νεολαία κυρίως, τράπερ. Κι όμως ο ένας δεν γνώριζε, εκ των προτέρων, την «ταυτότητα» του άλλου. Τουλάχιστον αυτό αποτυπώθηκε σε συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας (27/11) στην αγορά της Κηφισιάς και η οποία μεταδόθηκε μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Τι γίνεται, καλά;», απευθύνθηκε ο Snik τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τείνοντάς του το χέρι για να τον χαιρετήσει, και τον ρώτησε με απορία «ποιος είσαι; Κασσελάκης;»

«Εγώ ποιος είμαι; Ο Snik. Ο πιο γνωστός τράπερ», απάντησε από την πλευρά του ο καλλιτέχνης όταν ρωτήθηκε από συνεργάτη του κ. Κασσελάκη για το «ποιόν» του.

«Από ποιο κόμμα είσαι», φίλε;», επανήλθε ο Snik. «Από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», αποκρίθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν τα ξέρω, δεν έχω ψηφίσει ποτέ. Αλλά φαίνεσαι καλός, δυνατός», συνέχισε ο τράπερ.

«Κι εσύ, έχεις και… P&G», ανταπάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας το έμβλημα στην παριζιάνικη ζακέτα που φορούσε ο Snik!

«Θα τον ψηφίσεις;», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο ρεπόρτερ του σταθμού στον τραγουδιστή.

«Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση καθόλου, δυστυχώς», συμπλήρωσε προτού κλείσει την κουβέντα μιλώντας για το νέο τραγούδι του κι έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στον οποίο θα συμμετάσχει.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο