Με το τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση «Μια γυναίκα φεύγει» επέλεξε να σχολιάσει ο Λάκης Λαζόπουλος την αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με δηκτικό τρόπο ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος και στον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη.

«Είναι στην πόρτα τώρα η Αχτσιόγλου, δεν θέλει να τον χαιρετήσει» είπε έχοντας μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Μπιθικώτση. «Γύρισε να πάρει την ομπρέλα της, γιατί είδε ότι θα βρέξει, την είχε ξεχάσει. Νευρίασε ο Κασσελάκης, που τα νεύρα του τα έχει εύκολα, που έχει αμερικάνικα νεύρα και της λέει: «Άμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να κλάψεις κλάψε» είπε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του στοYouTube βάζοντας το αντίστοιχο τραγούδι.

«Από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε ο Κασσελάκης άρχισαν να τον κουρεύουν. Γιατί το έπαθαν αυτό μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Από την ώρα που είχαν καθαρίσει τον Τσίπρα, τον είχαν φάει, δεν περιμέναν να φάνε κι άλλον. Ξεκοκάλισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα βρήκαν μπροστά τους τον Κασσελάκη» είπε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην επικείμενη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου. «Θα έρθει ο Ερντογάν και δεν θα υπάρχει κανείς να αντιδράσει. Σε όλα αυτά είναι ένας αριθμός, 41%, είναι ο αριθμός με τον οποίο θα κοιμόμαστε και θα ξυπνάμε όλα αυτά τα υπόλοιπα χρόνια».