Εξάρχεια: 7 καταγγελίες για τον «δράκο» – Απολογείται την Παρασκευή 24/11

Άλλη μία γυναίκα, η 7η κατά σειρά, προστίθεται στις καταγγελίες για τον 23χρονο Σύρο - Τι κατέθεσε η 31χρονη για την επιθετική του συμπεριφορά.

Άλλη μία καταγγελία, η 7η κατά σειρά, προστίθεται στον φάκελο δικογραφίας που αφορά τον «δράκο» των Εξαρχείων, τον 23χρονο από τη Συρία, που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό. Αύριο 24/11 έχει οριστεί η απολογία του 23χρονου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ πρόκειται για μια γυναίκα που προσήλθε χθες (22/11) και κατέθεσε ότι στο πρόσωπο του αναγνωρίζει τον άνδρα που στις 16 Νοεμβρίου την παρακολούθησε και επιχείρησε να της επιτεθεί στα Εξάρχεια.

Η 31χρονη αναφέρει ότι στις 12:45 το πρωί της 16ης Νοεμβρίου ξεκίνησε να την ακολουθεί, με επιθετική διάθεση, από τη συμβολή της Βουλγαροκτόνου με τη Φραντζή. Έφτασε μαζί του μέχρι τη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου και εκεί, επειδή υπήρχε κόσμος, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Κυνικός και ωμός

Απόλυτα ωμός και κυνικός ο Σύρος δήλωσε σίγουρος στους αστυνομικούς ότι ό,τι και αν έκανε δεν θα τον έπιαναν καθώς στο παρελθόν είχε πέσει αρκετές φορές στα χέρια τους, αλλά τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

«Φυσικά και είχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα με πιάνατε. Ήμουνα στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος. Και από εσάς και από τους δικαστές» φέρεται να είπε, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του OPEN η Μίνα Καραμήτρου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.