Η Σάνι Λουκ είναι η 22χρονη που πήγε να διασκεδάσει στο μουσικό φεστιβάλ στο Reim και τη δολοφόνησε η Χαμάς.

Ο πατέρας της μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» για όσα έγιναν εκείνη τη μέρα και οδήγησαν στη δολοφονία του παιδιού του. Αποκάλυψε ότι η Σάνι βρισκόταν στην Ελλάδα τρεις μέρες πριν τη δολοφονία της, ενώ σημείωσε ότι κανείς δεν θέλει τον πόλεμο και όλος ο πλανήτης θέλει να σταματήσει.

Η νεαρή φαινόταν λίγο μετά την επίθεση να είναι στο πίσω μέρος ενός φορτηγού της Χαμάς και να την περιφέρουν ημίγυμνη, με σοβαρά σημάδια κακοποίησης στο σώμα της.

Οι γονείς της 22χρονης, Nissim και Ricarda Louk

«Η κόρη μου πήγε στο φεστιβάλ να περάσει καλά και την σκότωσαν. Μπαίναμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην αρχή για να μάθουμε αν είναι ζωντανή η κόρη μας» τόνισε και σημείωσε ότι έμαθε για την Σάνι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» σημείωσε.

«Ξέραμε ότι είναι εκεί. Της τηλεφωνήσαμε όταν μάθαμε τι γινόταν και μας είπε ότι είναι καλά. Μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο και οδήγησαν προς το Τελ Αβίβ. Καθ’οδόν τους σταμάτησαν οι τρομοκράτες και την πυροβόλησαν. Όλες αυτές οι εικόνες με τη δολοφονία της έγιναν γνωστές σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι της Παλαιστίνης εδώ και πολλά χρόνια θέλουν την ειρήνη. Είδαμε τα παιδιά μας να σκοτώνονται» τόνισε.