Η μαγεία της Χριστουγεννιάτικης Μαγνησίας μάς περιμένει όλους

Το ιστορικό ελληνικό ταξιδιωτικό brand «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» και όλα τα μέσα του Ομίλου της Alter Ego, στηρίζουν τη Μαγνησία και αναδεικνύουν τις ανεξάντλητες ομορφιές και τις διαχρονικές αξίες της.

Η Μαγνησία δεν χρειάζεται συστάσεις, όσον αφορά το ελληνικό και το διεθνές κοινό. Από την καταπράσινη αγκαλιά του Πηλίου, με τα δεκάδες γραφικά χωριά-στολίδια που «ακτινοβολούν» παράδοση και φιλοξενία, μέχρι τη σύγχρονη πόλη του Βόλου, που αποτελεί διαχρονικό προορισμό και Μέκκα της φιλοσοφίας του μεζέ, η περιοχή έχει δικαίως εξελιχθεί, εδώ και δεκαετίες, σε ένα από τα διαμάντια του ελληνικού τουρισμού. Και, μάλιστα, είναι εξίσου γοητευτική όλες τις εποχές του χρόνου.

Αυτή την εορταστική περίοδο το  «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», τόσο στην έντυπη όσο και την ηλεκτρονική του έκδοση, έρχεται να «φωταγωγήσει» τις φυσικές ομορφιές, τις παραδόσεις, την τοπική γαστρονομία και τη φημισμένη φιλοξενία του τόπου.

Μια ειδική προωθητική ενέργεια που-μεταξύ άλλων-  περιλαμβάνει:

  • Ένα «λαχταριστό» γαστρονομικό οδηγό του Πήλιου, από την καταξιωμένη ντόπια δημοσιογράφο γεύσης και μαγείρισσα Ελένη Ψυχούλη, που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
  • Μια ειδική ενότητα «Χριστούγεννα στο Πήλιο», από την έμπειρη ταξιδιωτική συντάκτρια Βάλυ Βαϊμάκη, με χρήσιμα άρθρα όπως: «Οι 7 καλύτεροι λόγοι να επισκεφθούμε το Πήλιο αυτά τα Χριστούγεννα», «Οι ωραιότερες δραστηριότητες και οδικές διαδρομές στην περιοχή», «Οι καλύτεροι family friendly ξενώνες»
  • Ένα ανανεωμένο οδηγό για τον χριστουγεννιάτικο Βόλο που αξίζει να γνωρίσουμε, με τον εντυπωσιακό φωτισμό του εμπορικού κέντρου, τη λειτουργία χριστουγεννιάτικου χωριού, παγοδρομίου και θεματικού πάρκου.
  • Συνεντεύξεις με ντόπιους που μοιράζονται μαζί μας αγαπημένα τους σημεία και μυστικά, δίνοντάς μας περαιτέρω έμπνευση να ταξιδέψουμε.

Ανακαλύψτε ξανά, μαζί μας, την παραμυθένια χειμερινή διάσταση του μυθικού βουνού των Κενταύρων και της πόλης του Βόλου που μας περιμένει όλους για να μας προσφέρει μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία με φόντο δάση από οξιές, αγριοκαστανιές, κέδρα, φλαμουριές, πεύκα, κυπαρίσσια και, φυσικά, τα αιωνόβια πλατάνια που στολίζουν τις στολισμένες πλατείες των πετρόχτιστων χωριών.

Στη στήριξη της Μαγνησίας ως τουριστικού προορισμού, συμμετέχει ενεργά και το MEGA με τις εκπομπές του.

#diakopesgr #pameMagnisia

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.