Σταμάτης Γαρδέλης: Τα νεότερα για την υγεία του, τι λέει η μητέρα του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται εδώ μία εβδομάδα στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» - Τι λέει η μητέρα του για την κατάστασή του.

«Είναι καλά» είπε για τον Σταμάτη Γαρδέλη η μητέρα του, Δώρα Γαρδέλη, μετά την είδηση ότι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» με αυτοκτονικές τάσεις.

«Κάνει κάτι εξετάσεις ο Σταμάτης. Δεν έχει τίποτα, κάτι περαστικό έγινε. Περαστικό είναι, δεν είναι τίποτα. Είναι καλά. Είναι τέσσερις πέντε ημέρες μέσα και θα βγει αυτή την εβδομάδα. Καλά είναι» είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time, ο Σταμάτης Γαρδέλης ζήτησε βοήθεια καθώς είχε τάσεις αυτοκτονίας λόγω ενός χρέους που βγάζει το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ», ανέφερε στη Σάσα Σταμάτη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.