Night Out: 9 επικές στιγμές από το κεφάτο σόου του MEGA που μας έμειναν αξέχαστες

Πάμε να θυμηθούμε φάρσες, ασυνήθιστα challenges και μοναδικές στιγμές που μας χάρισε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του στο παρελθόν.

Ο καιρός δροσίζει, το φως πέφτει νωρίτερα στην πόλη και μαζί με τον χειμώνα μια αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια επιστρέφει να βάλει ρυθμό στα βράδια μας. Το Night Out και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ετοιμάζονται για μια ακόμη (την τρίτη) σεζόν γεμάτη παιχνίδι, ανατρεπτικές συνεντεύξεις και challenges από το MEGA.

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια τόσο διασκεδαστική νυχτερινή βόλτα με φόντο την Αθήνα! Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φιλοξενεί αγαπημένα μας πρόσωπα και με τη φρεσκάδα του πιο ανατρεπτικού late night show, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής αλλά και της προσωπικότητας τους.

Η πρεμιέρα για το Night Out είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 00:10. Μέχρι τότε πάμε να θυμηθούμε φάρσες, ασυνήθιστα challenges και μοναδικές στιγμές που μας χάρισε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του στο παρελθόν.

1. Έπαιξε strip football με τον Γιώργο Καράβα

Έχουμε ακούσει στο παρελθόν για strip poker, το πικάντικο αυτό παιχνίδι με τράπουλα, όπου ο χαμένος πρέπει να αποχωριστεί ένα από τα ρούχα του. Ωστόσο, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης προκάλεσε τον Γιώργο Καράβα σε μια «παρτίδα» strip football, όπου κάθε γκολ στο τέρμα του αντιπάλου, τον ανάγκαζε να γδυθεί ακόμη περισσότερο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

2. Ο Λάκης Γαβαλάς κατεβαίνει στην ψαραγορά για να καθαρίσει ψάρια

Ο πάντοτε στιλάτος Λάκης Γαβαλάς έμοιαζε ανυποψίαστος απέναντι στην δοκιμασία που του ετοίμασε η ομάδα του Night Out. Η κάρτα έδειχνε «ψαράκι», όμως πίσω από αυτή δεν κρυβόταν μια ωραία ψαροταβέρνα. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας κατέβηκε μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην ψαραγορά και κλήθηκε να δείξει την επιδεξιότητά του στον καθαρισμό θαλασσινών!

3. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παίρνει μαθήματα οδήγησης νταλίκας

Η αλήθεια είναι πως από την εκρηκτική Ζενεβιέβ δεν θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο. Καλεσμένη του Night Out, η παρουσιάστρια έκανε ένα όνειρό της πραγματικότητα, βρέθηκε δηλαδή στο τιμόνι μιας νταλίκας για μαθήματα οδήγησης. Εκείνος που δυσκολεύτηκε περισσότερο ήταν ο Θεοχάρης, που την

άκουγε να αναρωτιέται από τη θέση του οδηγού, ποιο από τα πεντάλ είναι το φρένο!

4. Τα κρυφά ταλέντα του Ορέστη Χαλκιά

Ο νεαρός πρωταγωνιστής του Maestro είναι αναμφισβήτητα η χαρά της ζωής. Το ταλέντο του στην υποκριτική είναι δεδομένο και κατά κάποιο τρόπο αυταπόδεικτο. Ωστόσο, ο Ορέστης Χαλκιάς αποδεικνύει πως εκτός από χαρισματικός ηθοποιός, μπορεί να μιμηθεί με εξαιρετική ακρίβεια ήχους ζώων. Παγόνι, τζιτζίκι, κοάλα και άλλοι εκπρόσωποι της πανίδας αυτού του κόσμου πέρασαν από την οθόνη της εκπομπής και ο ηθοποιός κατάφερε να μιμηθεί τις κραυγές τους με εντυπωσιακή πιστότητα.

5. Η αιώνια λιακάδα του Αποστόλη Τότσικα

Όπως έχει γίνει πλέον φανερό, το Night Out ήρθε να αναδείξει καλά κρυμμένες αρετές των σταρ. Για παράδειγμα, κανείς δεν μπορεί ακόμη και σήμερα να συλλάβει την ταχύτητα με την οποία ο Αποστόλης Τότσικας βρίσκει την αλφαβητική σειρά των γραμμάτων στις λέξεις. Ακόμη και σε λέξεις με περισσότερα από 30 γράμματα.

6. Make Love Not War

«Δε θα ‘ταν πολύ ωραίο αύριο τα social media να γεμίσουν με φιλιά;», διερωτήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης καθισμένος αναπαυτικά απέναντι από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο γοητευτικός ηθοποιός τινάχτηκε από τη θέση του και έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον παρουσιαστή του Night Out, μια κίνηση που έγινε viral στο διαδίκτυο τις επόμενες ημέρες.

7. Ο δρόμος στην πολιτική είναι ανηφορικός

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια το Lifestyle και η πολιτική έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ. Δεν αποτελεί ως εκ τούτου, ασυνήθιστη εικόνα ένας πολιτικός να βρεθεί καλεσμένος σε μια εκπομπή ψυχαγωγίας. Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς κάτι παρόμοιο όμως για την εικόνα ενός αιρετού άρχοντα να δοκιμάζει την τύχη του στην αναρρίχηση! Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν η νυν υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, που δοκιμάστηκε στα extreme sports.

8. Η εκπομπή που φέρνει τον «Σασμό» στη «Γη της Ελιάς»

Στον καναπέ του Night Out βρισκόταν η πρωταγωνίστρια του «Σασμού», Ευγενία Σαμαρά και ο σκηνοθέτης της εκπομπής, Αντρέας Γεωργίου, θέλησε να την τσιγκλήσει λίγο. Σε μια φάρσα την οποία αγνοούσε ακόμη και ο ίδιος ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, κατέβηκε στο πλατό με την πρόθεση να περιορίσει τον φωτισμό της ηθοποιού και να εντάξει στο πλάνο της το λογότυπο της «Γης της ελιάς». Φυσικά, η Ευγενία Σαμαρά επέδειξε ψυχραιμία και τελικά οι δυο επιτυχημένες σειρές κατέληξαν αγκαλιασμένες και μονιασμένες.

9. Η φάρσα του Αντρέα Γεωργίου στον Γιώργο Παρτσαλάκη

Μένουμε Μάνη και θυμόμαστε τη σπαρταριστή φάρσα του Αντρέα Γεωργίου στον Γιώργο Παρτσαλάκη. Τελευταίος καλεσμένος της περσινής σεζόν, ο σκηνοθέτης του σόου, αλλά και της «Γης της ελιάς» πρότεινε στον αγαπητό ηθοποιό να εξετάσει την πιθανότητα ο ρόλος του στη σειρά του MEGA να γίνει πιο πικάντικος με αναφορές στις «50 αποχρώσεις του γκρι». Το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό, όπως και η αντίδραση του ηθοποιού.

Τα φώτα στην ταράτσα του Night Out ανάβουν και πάλι αυτή την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 00:10 στο MEGA

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.