Βοιωτία: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον πυροβολισμό του 17χρονου

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον πυροβολισμό του 17χρονου στη Βοιωτία - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό στη Βοιωτία, μετά από καταδίωξη, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: «Σε συνέχεια της από 12-11-2023 Ανακοίνωσης σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή της Βοιωτίας, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία».

Χθες το βράδυ σημειώθηκαν επεισόδια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Αλίαρτο και Χαλκίδα στον απόηχο του θανάσιμου πυροβολισμού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα 30 ατόμων έβαλαν φωτιές σε λάστιχα κλείνοντας την Παλαιά Συμμαχική Οδό Ωραιοκάστρου, ενώ πέταξαν πέτρες και διάφορα αντικείμενα στις δυνάμεις των ΜΑΤ που κλήθηκαν στο σημείο, πριν αποχωρήσουν.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε λίγη ώρα αργότερα στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου, όπου ομάδα Ρομά έστησε οδοφράγματα καίγοντας λάστιχα και πετώντας αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς οι συγκεντρωμένοι πέταγαν πέτρες και έκαιγαν λάστιχα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.