Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της Κάτιας Νικολαΐδου, που πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο στα 58 της, της είπαν το τελευταίο αντίο στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Λίγο μετά τις 10:00 έφτασαν στο κοιμητήριο ο αδερφός της ηθοποιού και η μητέρα της, που έπεσε συντετριμμένη και απαρηγόρητη στην αγκαλιά των συγγενικών της προσώπων.

Την ηθοποιό αποχαιρέτισαν, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, η Μπέσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ο φίλος της Δημήτρης Στρέπκος, ο Δημήτρης Αρβανίτης κ.ά

Σε συνέντευξή της στο Celebrity Life Game η Κάτια Νικολαΐδου είχε αποκαλύψει πώς βρήκε ότι πάσχει από καρκίνο. «Είναι λίγο κωμικοτραγικό και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είχα πάει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και επειδή μου αρέσουν πολύ τα σπορτς προσπάθησα να κάνω σκι στο νερό με αποτέλεσμα να πέσω και να μην μπορώ να σηκωθώ και οι φίλοι μου, όπως καταλαβαίνεις, με κορόιδευαν» είχε πει.

«Γυρνώντας στην Ελλάδα και χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα, αποφάσισα να πάω σε γιατρό όπου και διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι. Ήμουν στο τελευταίο στάδιο και ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ήταν ο Θεός μαζί μου το ξεπέρασα και όλα πήγαν τέλεια» ανέφερε.

Η μητέρα της Κάτιας Νικολαΐδου

Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου

Μπέσυ Μάλφα

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Σπύρος Μπιμπίλας

Θεόδωρος Κατσαφάδος