Ο 33χρονος οδηγός της μηχανής, που παρέσυρε στον Βόλο τον παππού που κρατούσε το βρέφος των 4 μηνών στην αγκαλιά του, φέρεται να είχε στο αίμα του αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega.

Σημειώνεται πως επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο δεν διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο, με την οικογένεια του βρέφους να αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η μητέρα του βρέφους μίλησε στο Live News για την δραματική στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής του μωρού. «Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του. Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε.

Στο Live News μίλησε αποκλειστικά και ο οδηγός ταξί που μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο. «Μπαίνει στο αυτοκίνητό σου ένα μωρό, που δεν ξέρεις εάν είναι πεθαμένο ή ετομοθάνατο και η τύχη του σε ένα βαθμό εκείνη την ώρα κρίνεται στα χέρια σου. Αν μπορέσεις να το κάνεις εικόνα αυτό, θα καταλάβεις ένα μικρό μέρος από αυτά που έγιναν», είπε.

«Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο, ανεξαρτήτως αν είναι διάβαση ή όχι, και λιποθυμήσει δηλαδή τον πατάμε από πάνω και τον σκοτώνουμε; Αυτό θέλουν να μας πούνε; Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;» είπε η μητέρα.