Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά την αποπομπή Γεωργιάδη για τις δηλώσεις σχετικά με τα Τέμπη – «Προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει ότι ο υπουργός Εργασίας «προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων. Προσβάλλει τους τραυματίες και τους διασωθέντες που ζουν με τον εφιάλτη της ανάμνησης, πολλοί από αυτούς με ψυχοτραύματα».

Εντονες Αντιδράσεις

Οι δηλώσεις Γεωργιάδη σχετικά με το δυστύχημα των Τεμπών προκάλεσαν έντοντες αντιδράσεις, τόσο από την πλευρά των κομμάτων της Αντιπολίτευσης όσο και από την πλευρά των συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο υπουργός Εργασίας Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Νίκο Χατζηνικολάου και σχολιάζοντας τις κινήσεις της Αντιπολίτευσης σχετικά με τη διεύρυνση των ευθυνών για το δυστύχημα, δήλωσε  ότι τα Τέμπη είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή τους Έλληνες πολίτες,

«Όλοι του οι πολιτικοί αντίπαλοι έχουν αποφασίσει, δεν ξέρω για ποιους λόγους, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν, παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης.