Η κακοκαιρία έφτασε στην Πάτρα με τον καιρό να δείχνει έστω και καθυστερημένα το φθινοπωρινό του πρόσωπο. Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων για αλλαγή του καιρού από τα δυτικά επιβεβαιώθηκαν και εδώ και λίγη ώρα η βροχή που πέφτει στην Πάτρα είναι αρκετά έντονη.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί στους κεντρικούς και τους παραλιακούς δρόμους εξαιτίας της ολισθηρότητας, των συσσωρευμένων υδάτων και της μικρής ορατότητας αναφέρει το thebest.gr.

Καταγράφηκε συσσώρευση υδάτων στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στις παραλιακές οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Όθωνος-Αμαλίας, καθώς και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων. Ανάλογα προβλήματα σημειώθηκαν σε δρόμους του κέντρου, αλλά και συνοικιών της πόλης, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου.

Τα φαινόμενα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα είναι πιο έντονα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου. «Ο καιρός αυτός το Σαββατοκύριακο δίνει τη μορφή γραμμής λαίλαπας» είπε ο μετεωρολόγος. «Θα είναι σφοδρά (τα φαινόμενα) και θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά προς τα νότια και θα δώσει πολλές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου» επισήμανε. Τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής» είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στο Mega.

Ήδη ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου γέμισε από τα νερά της βροχής και σε πολλά σημεία έχει πλημμυρίσει.