Δηλητήριασε τον σύντροφό της μόλις κληρονόμησε 30 εκατ. δολάρια

Το σατανικό σχέδιο της 47χρονης, που δηλητηρίασε τον σύντροφό της μόλις κληρονόμησε 30 εκατ. δολάρια, δεν έμεινε για πολύ καιρό κρυφό.

Ο 51χρονος Steven Edward Riley από την Ντακότα των ΗΠΑ δεν πρόλαβε να ξοδέψει ούτε ένα δολάριο από τα 30 εκατομμύρια που κληρονόμησε. Βλέπετε τα σχέδιά του να παρατήσει την 47χρονη σύντροφό του Ina Thea Kenoyer εκείνη τα είχε μάθει και τον δηλητηρίασε!

Ο Riley αρρώστησε όταν συναντήθηκε με τον δικηγόρο του στις 3 Σεπτεμβρίου για να εισπράξει το τεράστιο ποσό της κληρονομιάς, είπαν μάρτυρες στους ερευνητές, σύμφωνα με τα αρχεία της Αστυνομίας. Η Kenoyer δεν κάλεσε το 100 μέχρι την επόμενη μέρα, όταν έφτασαν οι νοσοκόμοι και βρήκαν τον 51χρονο αναίσθητο στο σπίτι του στο Minot. Τελικά εξέπνευσε την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο αναφέρει η New York Post.

Σύμφωνα με τη νεκροψία ο Riley πέθανε μετά από κατανάλωση δηλητηριασμένου αναψυκτικού που του έδωσε η 47χρονη. Η κατηγορούμενη διακήρυξε την αθωότητά της σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook τις ημέρες που προηγήθηκαν της σύλληψής της, υποστηρίζοντας ότι ο Riley αυτοκτόνησε. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι σχεδίαζε να μοιραστεί τα 30 εκατομμύρια δολάρια με τον γιο του θύματος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.