Πέθανε ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Είχε παίξει στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων»

Ο 48χρονος Αλέξανδρος Κομπόγιωργας πάλευε με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε - Είχε παίξει στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων»

Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας που είχε γίνει γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων», που προβαλλόταν από το Mega τη σεζόν 2004-2005.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή στο Facebook η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο» έγραψε.

Όπως έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας νοσούσε τους τελευταίους μήνες με καρκίνο και δεν κατάφερε να βγει νικητής.

«Αντίο σε εναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τυχη να γνωρίσω ουτε να δουλεψω μαζί του.. Κριμα που εφυγε τοσο νωρίς.Πάλεψε για 6 μηνες με την ασθένεια του καρκίνου αλλα δυστυχως δεν τα κατάφερε..Για τόν Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μονο καλά λογια έχω ακουσει…» έγραψε.

Δύο από τους συμπρωταγωνιστές του στην τηλεοπτική σειρά, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Βασίλης Παλαιολόγος τον αποχαιρέτισαν μέσα από τα social media, μαζί με μία φωτογραφία τους.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συμμετοχή του ως Νίκος Ορφανός στη σειρά:

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.