Τα Φιλαράκια δεν είναι πια έξι. Ο Matthew Perry, ο αγαπημένος Chandler, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, βυθίζοντας στη θλίψη το φανατικό κοινό του, αλλά και τους συμπρωταγωνιστές του, τους ανθρώπους που πέρασε μαζί τους 10 τηλεοπτικά χρόνια.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc and David Schwimmer εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για τον άνθρωπο με τον οποίο, όπως είπαν, ήταν οικογένεια.

«Είμαστε όλοι απόλυτα συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα πάρουμε ένα λεπτό για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ασύλληπτη απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν θα είμαστε σε θέση. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγαπούσαν σε όλο τον κόσμο» είπαν.

Τον τηλεοπτικό Chadler αποχαιρέτισαν και οι δημιουργοί της σειράς «Φιλαράκια». «Θα τιμούμε πάντα τη χαρά, το φως, την εκτυφλωτική ευφυΐα που έβγαζε σε κάθε στιγμή, όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή του. Αυτό είναι πραγματικά το επεισόδιο όπου οι καρδιές μας έχουν ραγίσει» έγραψαν οι δημιουργοί Marta Kauffman και David Crane, και ο σκηνοθέτης, Kevin Brigh.