Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή η Σάνι Λουκ που ήταν στο φεστιβάλ που επιτέθηκε η Χαμάς

Την είδηση του θανάτου της 22χρονης Σάνι Λουκ επιβεβαίωσαν η αδερφή και η μητέρα της - Ήταν στο μουσικό φεστιβάλ που έκανε επίθεση η Χαμάς.

Νεκρή είναι τελικά η Σάνι Λουκ, η Γερμανίδα που βρισκόταν στο μουσικό φεστιβάλ στο Reim, στο οποίο έκανε η επίθεση η Χαμάς.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η αδερφή της, Adi, με ανάρτησή της στο Instagram. «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω τον θάνατο της αδερφής μου, η οποία αγνοείτο εδώ και εβδομάδες» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Σάνι σύμφωνα με την Jerusalem Post φαινόταν σε βίντεο την ημέρα της επίθεσης, να κείτεται ακίνητη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού αφού απήχθη από τη Χαμάς και μεταφέρθηκε στη Γάζα. Στο βίντεο δεν ήταν σαφές αν ήταν ζωντανή, αν και η μητέρα της Ricarda δήλωσε, λίγες ημέρες αργότερα, ότι ήταν ζωντανή και κρατούνταν σε νοσοκομείο στη Γάζα. Όπως δήλωσε στο γερμανικό RTL/ntv ενημερώθηκε την Κυριακή 29/10 ότι η κόρη της είναι νεκρή.

Η Σάνι Λουκ είχε γερμανοϊσραηλινή υπηκοότητα και επισκεπτόταν συχνά τον παππού και τη γιαγιά της στο Ράβενμπουργκ που βρίσκεται στο κρατίδιο Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.