Μπαράζ συναντήσεων Κασσελάκη: Με Αδειλίνη, Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη

Οι συναντήσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη θα ξεκινήσουν αύριο το πρωί με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Στον Άρειο Πάγο θα βρεθεί αύριο το πρωί στις 9:30 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω συνάντηση θα λάβει χώρα πριν από εκείνη με τον Πρωθυπουργό. Όπως ανακοινώθηκε ο κ. Κασσελάκης θα βρεθεί με τον κ. Μητσοτάκη στις 10:00 στο γραφείο του στη Βουλή.

«Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συναντηθεί το προσεχές διάστημα και με τον Πρόεδρο του ΠαΣοΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη: «Το γραφείο του κ. Κασσελάκη απηύθυνε επισήμως στο γραφείο του κ. Ανδρουλάκη πρόσκληση σε συνάντηση. Πρόκειται για μια εθιμοτυπική συνάντηση στην οποία ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ-Κινήματος Αλλαγής θα ανταποκριθεί. Από πλευράς ΠαΣοΚ έχει ζητηθεί η συνάντηση να πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.