Στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Άννα Βίσση.

Με αφορμή τα 50 χρόνια στο μουσικό στερέωμα η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε και για προσωπικές της στιγμές, όπως τον εθισμό της κόρης της, Σοφίας στο αλκοόλ. Η συνέντευξη θα προβληθεί σήμερα (30/10) στις 00:15 στον Alpha.

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Θυμάμαι πως όταν τηλεφώνησα για να το κλείσουμε, μου είπαν ότι το ίδιο το παιδί πρέπει να έρθει εδώ, να υπογράψει και να πει ότι η ίδια το θέλει να το κάνει. Εσείς και να θέλετε, δεν μετράει η γνώμη σας. Έτσι το αντιμετωπίζουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου. Πήγαμε εκεί και ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνην ειδικά» είπε, αρχικά.

«Εγώ γενικά πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος, όχι σκληρός, αλλά αντέχω και πιστεύω ότι με την πίστη, με την υπομονή και με την θέληση να το περάσει, μέρα με τη μέρα που την έβλεπα να γίνεται καλύτερα, αυτό το πράγμα έσβησε οποιαδήποτε πίκρα και λύπη και στεναχώρια προϋπήρξε. Άλλωστε αν φιλοσοφήσουμε, η ευτυχία προκύπτει από τη λύση της δυστυχίας. Δεν έχουμε γεννηθεί να είμαστε ευτυχισμένοι συνεχώς. Δυστυχισμένοι είμαστε με τα υπαρξιακά μας θέματα και με τα προβλήματα που δίνει ο κόσμος στον καθένας μας. Και η λύση της δυστυχίας είναι η ευτυχία» ανέφερε.

«Πάλεψε με έναν δαίμονα. Έτυχε να ήμουν στην Αμερική τότε, που και να μην τύχαινε, θα πήγαινα, αλλά ο καθένας περνάει εθισμούς. Ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι; Νομίζουμε πάντα ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και γω κάτι μικροπροβληματάκια αλλά εντάξει, μικρά» αποκάλυψε.

Οι σκέψεις για δεύτερο γάμο

Αναφέρθηκε και στον παραλίγο δεύτερο γάμο που θα έκανε μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα.

«Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη αλλά και σαν άτομο. Γενικά αφότου έκανα τον πρώτο γάμο, άρχισα να φιλοσοφώ το θέμα του γάμου» είπε.