Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παρασκευή ή Σάββατο η απόφαση για το ντέρμπι

Μέχρι αύριο Παρασκευή (27/10) ή το αργότερο το πρωί του Σαββάτου (28/10) αναμένεται η έκδοση της απόφασης για την τύχη του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Μετά από τον «μαραθώνιο» της εκδίκασης, οι δύο ΠΑΕ έλαβαν προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων.

Ύστερα από μια μαραθώνια εκδίκαση, που διήρκησε τρεις ώρες και πενήντα λεπτά, η αθλητική δικαστής της Super League, Αντιγόνη Σταμολέκα έδωσε προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (27/10, 13.00) στους νομικούς εκπροσώπους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους επί της υποθέσεως της διακοπής του μεταξύ τους ντέρμπι την περασμένη Κυριακή.

Πλέον η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου μετατίθεται είτε για τη διάρκεια της Παρασκευής (27/10) είτε για το πρωί του Σαββάτου (28/10).

Η επιμονή του Παναθηναϊκού

Στην ακροαματική διαδικασία έγινε ξεκάθαρο για ακόμη μια φορά ότι ο Παναθηναϊκός επιμένει στην τακτική που είχε από την πρώτη στιγμή που ο Χουάνκαρ βρέθηκε στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης». Στοχεύει στον μηδενισμό του Ολυμπιακού και στη νίκη άνευ αγώνα.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που από την Τετάρτη (25/10) είχε καταθέσει κύρια παρέμβαση. Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και ειδικά ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης συνέχισαν να ισχυρίζονται ότι ο Χουάνκαρ δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο γήπεδο.

Η απαρέγκλιτη στάση του Ολυμπιακού

Νωρίτερα, ο Κώστας Καραπαπάς είχε τονίσει ότι δεν υπήρχε τραυματισμός που να μην επιτρέπει στον Ισπανό ν’ αγωνιστεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί για κάτι που ενδεχομένως βρίσκεται μόνο μέσα στον… εγκέφαλο του Ισπανού.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός επανέλαβε ότι από τις ενέργειες των «πρασίνων» γίνεται κατανοητή η στόχευση του Παναθηναϊκού να κερδίσει στο παιχνίδι στα χαρτιά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.