Η 28η Οκτωβρίου, το μορατόριουμ στο ΣΥΡΙΖΑ και η συμπόρευση Κασσελάκη – Ανδρουλάκη

Ταυτόχρονη παρουσία Κασσελάκη - Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου - Μορατόριουμ στο ΣΥΡΙΖΑ

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου ενώνει (πολιτικούς αρχηγούς), η παρέλαση παραμερίζει ακόμα και έριδες (στον ΣΥΡΙΖΑ) και για ένα τριήμερο προβλέπεται ένα είδος… μορατόριουμ στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον τυφώνα που έφεραν οι διαγραφές, η αμφισβήτηση του αρχηγού του κόμματος και η ένταση που αναμένεται να επιφέρει η σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Έτσι θα υπάρξει στην Θεσσαλονίκη ταυτόχρονη παρουσία – θα παρακολουθήσουν και τη στρατιωτική παρέλαση – του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη και του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Το πρόγραμμα Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης μάλιστα αναμένεται, όπως μας λέει ο ΒΗΜΑτοδότης να πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη από αύριο. Θα βρίσκεται στην ίδια εξέδρα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και τον Νίκο Ανδρουλάκη και εκπροσώπους των πολιτικών αρχηγών.

Μετά την παρέλαση μαθαίνω ότι θα κάνει μια βόλτα στην παραλία Θεσσαλονίκης όπου θα συνομιλήσει με κόσμο. Επίσης θα επισκεφθεί εγκαταστάσεις και προσωπικό του τοπικού ΕΚΑΒ και την περιοχή της Καλαμαριάς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.