Καλά στέφανα, αρχηγέ Στέφανε, και καλούς απογόνους, αγόρια μάλιστα, προς όφελος του δημογραφικού προβλήματος και του στρατού της χώρας μας. Να ζήσετε.

Πόσο πρωτότυπη η προσωπικότητα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Τις προάλλες, προβλήθηκε στην τηλεόραση η γαλλική κομεντί «Ο Μπαμπάς μου, ο φίλος του Πατέρα μου» τόσο κατάλληλη και ικανή να εμπνεύσει το νεόνυμφο ζεύγος!

Τι κρίμα! Ενας ακόμη… γάμος –φυσιολογικός, θα έλεγα– του ΣΥΡΙΖΑ με τις δημοκρατικές δυνάμεις για δημοκρατική αξιωματική αντιπολίτευση, φαίνεται πολύ προβληματικός από τα σπάργανά του. Η οικειοποίηση της επιτυχίας άξιων δημάρχων, που το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στήριξε στις πρόσφατες εκλογές, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται αναμφίβολα σε στάδιο διάλυσης και προσεχούς διαμόρφωσης. Η συνεργασία δημοκρατικών δυνάμεων απαιτεί συμφωνία, τουλάχιστον, ως προς την πολιτική, που παραμένει άγνωστη ακόμη για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα ο αρχηγός του, επιδεικνύοντας διαρκώς τις σεξουαλικές του επιδόσεις, ανατρέχει και σε παλαιότερες, που είχαν επηρεάσει, ως διατείνεται, τις πολιτικές του πεποιθήσεις…

Μια επιπλέον πρωτοτυπία του αρχηγού, απαγορευτική, όμως, για μια συνεργασία σοβαρών κομμάτων!

Η κυρία Στέλλα Πριόβολου είναι ομότιμη καθηγήτρια, πρόεδρος Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών ΕΚΠΑ, κοσμήτορας Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγίας Παρασκευής.