Ζέρβας: Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχασε από τον Στέλιο Αγγελούδη - « Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή» είπε.

Ο Στέλιος Αγγελούδης είναι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς επικράτησε του Κωνσταντίνου Ζέρβα με ποσοστό 67,34% έναντι 32,66% (με την ενσωμάτωση στο 97,17%).

«Σε όλη μου τη διαδρομή στο δήμο Θεσσαλονίκης είχα γνώμονα μόνο ένα. Την εξέλιξη της πόλης, οικονομική, πολιτική, αναπτυξιακή. Δεν κρύφτηκα ούτε φυγομάχησα ακόμα και όταν έπρεπε να πάρω προσωπικό κόστος. Η πόλη με τίμησε εκλέγοντάς με δήμαρχο πριν 4 χρόνια. Τέσσερα χρόνια μετά είμαι περήφανος, γιατί σε ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον, που ναρκοθετήθηκε από την απλή αναλογική, που η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με προοπτικές» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Και πρόσθεσε: «Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή. Δεν είμαι ένας πολιτικός για να κινούμαι με βάση τον πολιτικό χρόνο, αλλά ένας πολίτης ανάμεσα σε ίσους που τον εμπιστευτήκατε να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για μια σύγρχονη και ευρωπαϊκή Θεσσαλονίκη».

«Είμαι περήφανος που δεν θα αρχίσει την προσπάθειά του από το μηδέν» είπε για τον νέο δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη. «Εύχομαι να πιάσει το νήμα από εκεί που το αφήσαμε και να προχωρήσει όλα τα μεγάλα έργα, όλα τα έργα της καθημερινότητας. Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη» είπε. Μάλιστα ο κ. Ζέρβας έθεσε εαυτόν στη διάθεση του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης για οτιδήποτε χρειαστεί. «Η Θεσσαλονίκη πάνω από όλα» τόνισε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.